• nl
  • en
  • fr
  • de

Welkom op Jan van Paridon.nl

Uw groothandel voor de mooiste en meest verse bloemen uit Nederland!

Dagelijks exporteren wij onze bloemen en planten naar zowel groothandelaren als bloemisten in diverse landen.

Bij ons kunt u het volledige assortiment online inkopen via onze webshop. Ook kunt u kiezen voor een telefonische inkoop via één van onze inkopers/verkopers.

Onze doelstelling is een relatie met onze afnemers op te bouwen voor langere tijd. Dit willen wij realiseren door dagelijks contact te hebben met onze klanten met betrekking tot kwaliteit,
prijsvorming, noviteiten en aanbiedingen. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan goede resultaten. De winst van onze klanten is uiteindelijk ook de onze.

Wij zijn voortdurend bezig om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe bloemensoorten, planten, verpakkingsmaterialen, bloemisterij-artikelen en online verkopen. Veel producten in ons assortiment worden gekocht bij kwekers die zijn aangesloten bij het faire-trade programma.

Zowel grote en kleine bloemisten als groothandelaren in binnen- en buitenland kunnen wij leveren en adviseren op maat.

Transport

Door gebruik te maken van diverse betrouwbare transportbedrijven kunnen wij dagelijks de door u bestelde producten bij u in de winkel of bij uw standplaats afleveren.

Bij de levering via transportbedrijven kunnen wij u productprijzen aanbieden inclusief of exclusief transportkosten. Omdat deze kosten sterk afhankelijk zijn van de plaats van levering kunt u voor de exacte prijzen terecht bij onze verkopers.

Binnen Europa kunnen wij een levertijd garanderen van maximaal één dag.

Kiest u voor bloemengroothandel Jan van Paridon Bloemen B.V., dan kiest u voor kwaliteit en persoonlijke benadering!